Traiteur Finoëlle uw traiteur catering voor Antwerpen
Finoëlle kwaliteits eten Array Afdrukken Array  E-mail
Geschreven door Peter   
MONDAY 13 JULY 2009 00:00

Traiteur Finoëlle legt zich toe op het leveren van kwaliteitsvoedsel en kan daardoor een uitstekende smaak meegeven aan de haar bereide maaltijden.

 Een 4-, 5- of 6 gangen diner bij u thuis! Traiteur Finoëlle verzorgt privé-diners voor kleine selecte gezelschappen van 2-200 personen, dit is exclusief dineren bij u thuis of op uw bedrijf. Wij bezorgen in en om Antwerpen.

Wij leggen u en uw gasten compleet in de watten, een avond thuis eten met vrienden, in eigen sfeer en omgeving. Wij verzorgen een uitgebreid 4-, 5- of zelfs 6-gangen diner, we bereiden het bij u thuis dus alles is dagversvers. En als u het wilt bieden we u een bijpassend wijnarrangement waardoor elke gang zeker vergezeld wordt van een complementerende wijn een goede Belgische whiskey of een excellente Cubaanse sigaar en een prima Cognac.

 

U kent de slogan :”Uit…en toch een beetje thuis”?
Bij ons is het: “Thuis…en toch een beetje uit”.

Wilt u uw privé-diner boeken dan maken we eerst een afspraak om uw culinaire wensen te bespreken.  Alles wordt kant en klaar aangeleverd en is topvers. U dineert in eigen sfeer, met eigen gezelschap aan uw eigen tafel terwijl op terwijl het eten kant en klaar is en direct geserveerd kan worden. De volgende dag komen wij onze schalen en presentatie materiaal weer afhalen. U kunt natafelen zolang u wilt want u bent immers al thuis.

Mocht uw gezelschap toch uit wat meer gasten bestaan dan kunnen wij als traiteur daar altijd een mouw aan te passen...

Ook verzorgt traiteur Finoëlle een lunch. Onze befaamde Grande Lunch is onvergelijkbaar. Hierbij hebben wij een zeer divers aanbod van broodjes, wraps, salades, quiches en vers fruit. Deze lunch is stevig maar zeer smaakvol. Losse broodjes leveren wij niet. Catering is ons vak.Traiteur FinoëlleLAST_UPDATED2
 

Wie is on-line

We hebben 4 gasten online

Polls

Wat vindt u het belangerijkst bij een diner